Corona – skapar snabba förändringar

I dessa tider förändras mycket från dag till dag. Vi försöker att uppdatera allt för att vara riktigt aktuella, men ibland hinner vi inte riktigt med. Ring oss för att få dagsaktuell information.

Bordsbokning 044-10 62 00

En annorlunda jul

I år är allt annorlunda, även julen.
Traditioner är något som ligger oss varmt om hjärtat, här på Kippers. Då vi tidigt insåg att det inte var möjligt att duka upp ett dignande skånskt julbord i år, så började vi fundera.
Hur skulle vi kunna erbjuda våra gäster alla goda smaker och upplevelser som hör julen till, men på ett säkert och ansvarsfullt sätt?

Ett sittande julbord

”Varför inte servera julmaten sittandes vid bordet?” sa någon. ”Varför inte?” sa vi andra.
Så, så blir det i år.
Julmaten serveras i fem olika serveringar. Först kommer sillen, äggen och den nykokta sill​potatisen. Sedan följer laxen, den griljerade julskinkan, köttbullarna……………………… –Ja du förstår konceptet.
Allt serveras i mindre portioner för att minimera matsvinnet, men vi fyller gärna på av era favoriter.

Tillsammans

Vi har förstås vidtagit alla åtgärder för att säkerställa en trygg och säker miljö för alla. För att skapa naturliga säkerhetsavstånd tar vi, bortsett från våra vanliga rutiner, emot betydligt färre gäster.
Därför ber vi er att samarbeta lite extra i år.  Eftersom vi har begränsat med platser vore vi otroligt tacksamma om avbokningar eller ändringar av antal meddelas så fort som möjligt.
Varje plats betyder otroligt mycket för oss.

Tider

Vi har inga tidsbundna sittningar. Har ni bokat bord så har ni bordet under hela kvällen, så känn ingen stress. För att sprida ut trycket på bokningar över hela veckan så har vi i år valt att premiera gäster som väljer att besöka oss mitt i veckan. Detta genom att vi sänker priset med hundra kronor, till 575 kr, tisdag till torsdag.

Ring för bokning: 044-10 62 00